Essent.be

Essent.be is een Belgische leverancier van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Kontich zetten 150 enthousiaste medewerkers zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken. En die zijn met heel wat: essent.be telt 360.000 particuliere en zakelijke klanten. Essent.be kende de voorbije jaren een mooie groei op de Belgische markt. In België is essent.be in de eerste plaats leverancier, maar via innogy heeft essent.be ook belangrijke aandelen in Belgische productie-eenheden. Zo zijn we de grootste private aandeelhouder van C-Power, het grootste offshore windpark voor de Belgische kust waarmee we zo’n 140.000 gezinnen voorzien van groene stroom.

Onze energie, daar geniet je van!

Essent.be staat voor optimisme in een markt die continu beweegt. 150 enthousiaste medewerkers zetten zich elke dag in om grote en kleine oplossingen te bieden die het leven van onze klanten comfortabeler maken, zodat zij zorgeloos van onze energie kunnen genieten. We durven initiatieven te nemen die nodig zijn om energie ook in de toekomst te garanderen. Met onze expertise maken we mensen bewust van de mogelijkheden en uitdagingen op de energiemarkt. Zo bieden we inspiratie en nodigen we medewerkers, klanten en overheden uit om te participeren in vernieuwende oplossingen. Want energie is van ons allemaal!

Internationale duurzame energiegroep

Essent.be maakt deel uit van Essent Nederland, een van de grootste Nederlandse energieleveranciers die elektriciteit, gas en andere energieproducten levert aan 2,5 miljoen consumenten en bedrijven en mee aan het roer staat van de Nederlandse energietransitie. Essent Nederland en België zijn op hun beurt een onderdeel van de internationale groep innogy. Innogy bedient 16 miljoen energieklanten in 11 landen in Europa. De verschillende innogy merken behoren tot de grootste energieleveranciers in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Innogy is een van de leidende uitbaters van windparken in Europa en heeft als doel het aandeel hernieuwbare energie in Europa zo snel mogelijk uit te breiden om de energietransitie tot een succes te maken.

Slimme thermostaat van Essent.be

Essent.be biedt haar klanten de mogelijkheid een slimme thermostaat aan te schaffen wanneer zij klant zijn of nieuwe klant worden. Deze slimme thermostaat kan u helpen uw energieverbruik onder controle te houden. Zo stelt hij een persoonlijk schema op dat steeds beter bij uw situatie gaat passen na verloop van tijd. De thermostaat bevat sensoren die kunnen meten wanneer er niemand in huis is, waardoor automatisch de temperatuur wordt verlaagd zodat u meer energie kunt besparen. Met behulp van een app kunt u de thermostaat op afstand bedienen.

essent

Contactgegevens Essent.be

Telefoon

078-157979

Bereikbaarheid

Ma/vrij 08.00 – 19.00

Email

Copyright © 2024 En haut