Gas en elektriciteit vergelijken

Prijs aardgas vergelijken

U hoeft tegenwoordig niet meer lang te zoeken om de prijs aardgas te vergelijken. Met Levver.be is dit zeer gemakkelijk te doen. Op onze website kan naast de prijs van aardgas ook elektriciteit vergelijken. Hierdoor kunt u de beste leverancier kiezen en daarmee de energiefactuur vaak flink verlagen.

Aardgas versus Electriciteit

De prijs aardgas is net zoals de prijs elektrciteit aangeduid in een killowattuur aanduiding, ook wel bekend als de afkorting kWh. Met onze onafhankelijke vergelijkingsmodule kunt u de leveranciers voor alle regio’s in België vergelijken door heel simpel uw postcode in te geven. Vervolgens kunt u in de zoekresultaten het aanbod nog verder verfijnen door middel van specifieke verbruiksgegevens in het huishouden die u terug kunt vinden op uw vorige eindafrekening of voorschotbedrag.

U hoeft hiervoor niet persé uw exacte verbruik te weten, het is namelijk ook mogelijk om een vergelijking te krijgen die gebaseerd is op het gemiddeld verbuik gas en elektriciteit. Het vergelijken van aardgas en elektriciteit komt op hetzelfde neer; u vult de postcode gegevens in en klaar. En hoe meer gegevens u weet in te vullen in de automatische filter, hoe gedetailleerder de vergelijking zal zijn.

Het voordeel van energieleveranciers vergelijken met Levver is dat elke inwoner van België sinds 13 september 2012 gratis van energieleverancier kan veranderen met een opzegtermijn van één maand en daarom is het voordeliger om de aanbiedingen regelmatig in de gaten te houden. Het vergelijken en overstappen van energie- en gasleveranciers geeft voor u het meeste voordeel als u ieder jaar een vergelijking doet op het moment dat de energiefactuur binnenkomt. Met exclusieve promoties kunt u jaar op jaar honderden Euros besparen dan wanneer u bij één leverancier blijft. Profiteer daarom van de concurrentie in de markt en maak de vergelijking ieder jaar weer op Levver.be.

Door Levver

Copyright © 2024 En haut